Како да заведеш човек според неговиот хороскопски знак?Флертувањето понекогаш може да биде застрашувачка задача. Игрите што сите ги играме пред да признаеме дека сакаме некој може да бидат доста исцрпувачки.

Добро е што овој пат, sвездите можат да ни дадат малку водство и да нè водат за тоа која е најуспешната љубовна тактика за секој поединечен претставник на зодијакот.

Откријте како најдобро да му пристапиме на човекот и како да ја свртиме главата. Сè што треба да знаете е кој хороскопски знак е тој господин.

Овен: Тој сака да се додворува и да добие признание од вас. Тој сака комплименти и сака да биде сигурен дека е виновен за насмевката на вашето лице.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11