Kако да забремените со близнаци


Јадете сладок компир

Постојат нации кои имаат процентуално поголем број на близнаци од другите народи. Оние народи кои во својата исхрана практикуваат да јадат сладок компир имаат голем број на близнаци. Постои теорија која вели дека одредени хемикалии кои ги има слаткиот компир помагаат жените да зачнуваат близнаци.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7