Kако да забремените со близнаци


Вештачко оплодување

Вештачкото оплодување се препорачува на оние семејства на кои тоа им е единствен начин да зачнат. При самото вештачко оплодување се зголемува шансата за близнаци, па и тројка или четворка.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7