Kако да забремените со близнаци


Забремените на постари години

Колку сте постари но не над 32 годни, толку е поголема веројатноста да зачнете и родите близнаци. Причината е зголемената овулација на повеќе јајце клетки, што доведува од веројатност за близнаци.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7