Како да ви собере двојно повеќе облека во гардероберот


Проблемот со недоволното место за облека не е само на жените кои купуваат облека на килограм.

Повеќе место во гардеробата сакаат и сите кои имаат браќа или сестри и морале да делат со нив една соба.

А тоа, по 12-годишна возраст, секогаш е повод за многу кавги.

Имено, постои еден мал трик со кој ќе можете да соберете двојно повеќе закачалки во гардеробата.

Се што ви треба е само металниот отворач за пиво или безалкохолни пијалоци.

Така на едното ушенце на закачалката можете да ставете дел од облеката, а на другото ушенце ја ставате новата закачалка со новата облека.

Ова ќе ви помогне и ако закачалките ви го немаат оној дел на кој висат панталоните.

Со помош на овој gadget ќе можете да ја комбинирате облеката наутро и да си заштедувате неколку минути.

А ако сте меѓу ретките на кои им е пишано да си купат наскоро голема и убава гардероба, споредете ги цените тука и изберете најпогодни за вашите потреби.