Како да стигнеш до поголема желба за секс со твојот партнерКолку и чудно да звучи, многу луѓе признаваат дека избезумената желба на нивната партнерка за секс може не само да те прави да се чувствуваш посакуван и сакан, но и несреќен. Ова важи особено многу за луѓето кои по напорниот работен ден во канцеларијата мора да се соочат и со голем број домашни обврски, да обрнат внимание на своите деца, да зготват, а во исто време да си легнат навреме, за да изгледаат повторно свежи на работа следниот ден.

Токму во таков еден момент сексот може да биде како пријатен, така и навистина несакан, бидејќи главата на оние кои се соочуваат со премногу обврски во текот на денот, ќе биде зафатена со решавање на секојдневните проблеми и нема да можат да уживаат на најубавото искуство. А сите се свесни дека правењето набрзина на секс е привилегија само за мажите, додека за жените е прилично несакана постапка.


Продолжува на следната страна:

Страни: 1 2