Како да се ослободите од смрдливите црни точки точно за 15 минути ?Еве еден многу лесен метод за чистење на лицето. Ако сакате да се ослободите од црните точки, потребно е да ставите 4 капки мед врз парче лимон, кое штотуку е исечено.


Потоа со него истријте го целото лице и деловите кои се проблематични.

Остајте го така 15 минути и потоа се плакне лицето со млака вода.


Сигурни сме дека веднаш ќе почувствувате неверојатен резултат – кожата веднаш ќе ви стане помека, посмирена и почиста.