Како да разбереш дали сексот со вас навистина му се допаѓаНема жена која не си го поставила прашањето „Дали сексот со мене е најдобар, кој го правел?” ​​„Дали нема нешто што премолчува?” „Дали не сум малку дрвена? Или пак смешно испуштам воздишки?” Ако му се допаднало, зошто не заврши? Дали се воздржуваше или едноставно не сум го возбудила доволно?”


Вистината е дека ниту вештините во креветот, ниту искуството, ниту триковите научени од порно актерките се најважни во сексот. Хемијата или се случува, или не.

Сепак, постојат неколку начини на кои можете да препознаете дали тој е пристрасен кон сексот со вас. Еве кои се тие:


1.Предпочита да има секс со вас, наместо да гледа натпревар, спие, јаде и слично

2.Ви го каже тоа

3. Има желба да ве задоволи целосно