Како да познаете дали ви направиле црна магијаКако да познаете дали ви направиле црна магија. Еве што пишува за ова прашање весникот forwoman:


Кога на лицето ви се појават пигментни дамки и други кожни проблеми, иако анализата на крвта ви е добра.

Кога жена не може да забремени, без да има медицински причини за тоа.


Кога без причина, нагло слабее или нагло се дебелее.

Кога млада жена излегува со мажи редовно, но се случува така, врската да се прекинува и таа никогаш не може да се ожени.


Кога не ви се допаѓа да се гледате во огледало.

Кога докторите даваат различни дијагнози, но нема никаков ефект од третманот.

Кога едната зеница е поголема од другата.

Кога се чувствувате како да сте во стапица од кој нема излез, и ве води надолу.

Кога немате желба за работа, желба за излез, кога немате желба за живот.

Кога во домот има многу мравки, додека кај соседите нема.

Кога не те сакаат и те напаѓаат животните.

Кога во соништата ви доаѓаат демони или сонувате кошмари.