Како да направите “срце” маникирИдејата е споделена од Bellasugar.com и за нејзиното спроведување не ви треба друго, освен малку желба и слободно време и лак во 3 различни бои.


Нанесувате безбојна основа , почекајте малку да се исуши и нанесувате посветла основа боја лак. Кога и таа ” затегне ” , обликуваjte лак со друга боја, како што е прикажано на сликите: