Како да ја препознаете вистинската дама? Таа ги поседува овие 10 квалитетиНејзината гардероба се балансира помеѓу модата и разумот

На вистинската дама не и требаат чудни и смешни чевли со кои дури и не може да оди. Покрај тоа, таа се облекува по мерка и нејзината облека никогаш не е вулгарна (освен во спалната соба). Модата доаѓа и си оди, но таа не ги следи слепо, туку ги зема само оние трендови кои м одговараат на нејзиниот личен стил.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10