Како да ја препознаете вистинската дама? Таа ги поседува овие 10 квалитетиТаа не се плаши од старост

Таа не го прифаќа времето како нејзин непријател. Зошто? Бидејќи стареењето е нешто нормално. Таа знае дека со текот на времето станува поумна, па затоа не мора да се бори против тоа. Таа знае дека годините не ја намалуваат нејзината вредност. Таа сака да биде со вас, но може да живее без вас.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10