Како да ја одложите појавата на брчките под очите и да изгледате помладо?!Непријатните траги на годините на нашата кожа се исклучително непријатен процес кој, за жал, нема како да го спречиме целосно. Стареењето се одразува исклучително лесно најмногу врз понежниот дел на нашето лице, т.е очите.


Множеството скапи, болни и тешки козметички и хируршки процедури се премногу скапи за повеќето од нас, но за среќа, постојат и некои лесни начини кои можете да ги користите.

1. хидрирање. Тоа е првиот и најважниот чекор кон борбата против непријатните брчки околу очите. Хидрирањето на кожата е значително поцврсто и поотпорно на времето и атмосферските услови во споредба со сувата кожа. За тоа да не го дозволите, користете дневен и ноќен крем за лице.


Текстот продолжува на следната страна:

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10