Како да го возбудите мажот, само додека седите до негоЕдна жена треба само да ја искористи својата женска сила и може да го направи секој маж нејзин сексуален роб. Ако сакате да натерате некој претставник на посилниот пол да ве посака, тоа може да се случи многу лесно. Не треба да користите било каков физички допир, доволно е да знаете неколку мали итрини.


Мажите ја сакаат мистеријата и секогаш се жедни за нешто што не можат да имаат лесно. Кога сакате да возбудите некој маж, не правете ништо очигледно, бидејќи колку таинствени сте, толку повеќе тензија ќе има меѓу вас. Забавете го темпото и возете полека. Ако правите се правилно, наскоро човекот до вас нема да може да ви одолее.

Постигнете го посакуваниот резултат, следејќи ги овие едноставни совети :


1 . Градење на сексуални тензии. Сето тоа започнува со тоа дека треба да седнете блиску до него. Најдете си некакво оправдување и скратете ја дистанцата, нека колковите се многу блиску до мажот. Покажете му нешто интересно во телефонот на пример, и на тој начин се користи можноста да се приближите уште поблиску. Разговарајте безгрижно и држете се нормално. Првото нешто што треба да го направите е да го натерате да се чувствува удобно со фактот дека сте седнати толку блиску до него.

Страни: 1 2 3