Како да го возбудиш мажот додека седиш до негоЕдна жена треба само да ја искористи својата женска сила и може да го направи секој маж нејзин сексуален роб. Ако сакате да натерате некој претставник на посилниот пол да ве посака, тоа може да се случи многу лесно. Не треба да користите било каков физички допир, доволно е да знаете неколку мали итрини.


Уметноста на заведување без сепак тоа да биде очигледно

Мажите ја сакаат мистеријата и секогаш се жедни за нешто што не можат да имаат лесно. Кога сакате да возбудите некој маж, не правете ништо очигледно, бидејќи колку таинствени сте, толку повеќе тензија ќе има меѓу вас. Забавете го темпото и возете полека. Ако правите се правилно, наскоро човекот до вас нема да може да ви одолее.


Постигнете го посакуваниот резултат, следејќи ги овие едноставни совети :

Страни: 1 2 3 4 5 6 7