Како да го натерате да полуди по васЗа да натерате еден маж да полуди по вас и да мисли постојано за вас, постојат елементарни психолошки трикови кои сепак се докажани.


Бидете мила со него, а потоа одеднаш покажете комплетен недостаток на интерес, без да бидете брутална.

Натерајте го се да споделува со вас. За да му помогнете да се заљуби во вас, треба да ја префрлите на себе љубовта, која тој некогаш ја чувствувал кон друга жена.


Ако тој одлучи да биде искрен со вас, бидете трпелива. Ако тој ве запраша за вашиот живот, раскажете му некаква незначителна епизода, бидејќи вниманието треба да биде насочено кон него. Мажот може да зборува со часови, но вие мора да сте максимално кратки во изјавата.

Внимавајте на говорот на неговото тело. Ако тој седи со скрстени раце пред градите, значи односите нема да ви тргнат во саканата насока. Затоа е важно да се направи така што тој ќе ја смени оваа поза.

Страни: 1 2