Како да го направите љубоморен?Љубомората додека е во мала мера може да биде и добредојдена. Понекогаш кога се чувствувате запоставено од страна на партнерот, дури е и потребна.


Не треба да претерувате, но доколку преземете некој мал чекор со кој ќе го натерате да се замисли, може да го вратите неговиот интерес.

Ова се 8 начини на кои може партнерот да го направите љубиморен, велат од crnobelo:


1. Флертувајте со други

Играњето со косата и насмевката се само дел од начините за флерт. Важно е само да ја одредите границата до која ќе одите пред очите на вашиот партнер.


2. Смејте се на туѓите шеги

Ако сте во друштво каде некој друг кажува шеги, а вие го забележувате и со постојаното смеење му го придавате потребното внимание, вашиот партнер баш и не би бил среќен.

3. Често истакнувајте некои од познатите машки ѕвезди

Колку и да знае дека тие се некаде далеку и недостапни, не му е баш најпријатно ако постојано слуша колку се згодни или секси, а притоа забележи дека воопшто не наликува на нив.

Страни: 1 2