Како да ги најдете другите чувствителни точки: Три топ ерогени зони кај мажотКога станува збор за секс, мажот мисли со помалата глава, што автоматски ја претвора во доминантна ерогена зона.

Но, секој крие и други чувствителни точки на вашето тело, па еве како да ги најдете и да знаете како да ги “искористувате”

Глава и врат

Можете да ги милувате не само усните, но и мекиот дел на увото и областа зад него. Опсипајте го со благи бакнежи целото лице, вклучувајќи го челото, очните капаци и веѓите.

Мекото на уво можете да го гризете нежно, да го залижете со јазик, да го земето со усни и веднаш да го пуштите. Задниот дел на вратот е особено чувствителен на допир и галете го со прсти.

Страни: 1 2 3