Како да ги измиете прозорците на најлесен начинНие сме приврзаници на целосно природни средства за чистење, затоа и рецептите ни се такви – природни.

Ќе ви треба чаша со топла вода, алкохол, сунѓер и весници. Во топлата вода е ¼ од шишенцето со алкохол. Потоа мешајте.

Измокрете ја крпата и избришете го прозорецот без оглед на тоа дали оставаат траги од габата или не. Само измијте го убаво.

Конечно, кога прозорецот е очигледно чист, т.е без прашина, бришете со весник.

Толку.

Лесно, но ефикасно, нели?