Како брзо да го стопите салото под рацете?Вежби и инструкции
Со редовно вежбање и правилна исхрана човек може да се ослободи од непотребната маснотија. Меѓутоа, има места кои едноставно многу тешко ги акумулираат мастите. Над надлактиците се наоѓа токму една таква област која ја содржи т.н. „тврдоглава маснотија“. Многу жени често се борат со маснотии под рацете, кои посебно се забележуват кога ќе облечете фустан без ракави или прерамки.
Наместо, како што многу луѓе се определуваат за облека која ќе ги скрие нивните недостатоци, подобро е да се прават вежби за бицепс и трицепс за да раката се ослободи од одвишните маснотии. Потребно е трпение и упорност за да раката потполно се ослободи од маснотиите.
Текстот продолжува на следната страна


Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8