Каде во светот жените се најзадоволни од сексуалниот животЖените во Австралија се доволно задоволни од сексуалниот живот. 27% од нив изјавиле дека не би сакале ништо во креветот да биде сменето. Станува збор за палавите играчки во спалната соба, каде една петтина од дамите велат дека често експериментираат, а голем дел од нив правеле и тројки. За сметка на австралијките, само 4% од Американките и Канаѓанките и 5% од англичанките имаат тенденција на сексуални авантури.


Во исто време доста од австралиските жени имаат тенденција да платат за секс, најчесто да пробуваат работи кои со нивните партнери не би направиле. Освен тоа австралијките се наоѓаат доста отворени во размислувањето, кога станува збор за копии.

Продолжува на следната страна


Страни: 1 2