ЈАС СУМ ТАА ЖЕНАТА ОД СРБИЈА КОЈА ЈАДЕ СЕНДВИЧ НА ПЛАЖА: ДА ЧЕКАВ ДА ИМАМ ПАРИ, НЕМАШЕ НИКАДЕ ДА ОДAМВојната меѓу „елитата“ и туристите од домати не стивнува, но покрај пеколните горештини, интернетот дополнително ги вжешти расправиите.


Жена од Србија, која со семејството летува во Грција, многу сликовито објаснила зошто е една од „доматите“ и зошто не и е грижа за критиките што прави сендвичи на плажа и ги јаде со децата.

Еве ја нејзината кореспонденција во целост:


* Да чекав да имам пари да летам, немаше да одам никаде.

Да чекав да имам доволно пари за јадење во ресторан во текот на целиот одмор, никогаш немаше да отидам никаде.


Текстот продолжува на следната страна

Страни: 1 2