ЈАРЕЦ – НЕ се мачи да го понижуваш, тој е подготвен да стане од пепелта за правда и дигнитет!Пред сè Јарецот сака емоционална безбедност, но во секое време, финансиска. Тој е добар со пари, но не мора да има многу пари. Тој само сака да се осигура дека има доволно пари за да може да живее нормално и тоа е доволно за тој да биде среќен и задоволен во животот.

Сепак, Јарецот ќе ви ја даде својата љубов, срце и душа кога е сигурен дека може да го очекува истото од вас. Тој е многу поврзан со семејството. Тие веројатно нема да се преселат во друг град, а камоли во друга држава. Тој сака да остане близу до дома или барем да си даде многу време да се реши на еден ваков голем потег.

Неговите драги луѓе и пријатели се поблиски за него од целото материјално богатство на овој свет, затоа што тој е свесен колку е тешко да се најде личност која ќе биде таму, без оглед на сите тешки моменти во животот.

Јарецот е секогаш фасцинантен, не е така лесно да се освои. Всушност, ќе мора да копате длабоко за да најдете начин до неговото срце.

Едно нешто што ќе признае е дека тој самиот знае се најдобро. Можеби е точно, да. Тој точно знае каков партнер бара.

Продолжува на следната страна:

Страни: 1 2