Јаболков оцет како средство за слабеењеМногу работи се напишани за јаболковиот оцет како помошно средство за слабеење. Овој начин е сигурно


еден од наједноставните, бидејќи се што треба, е да пиете секој ден најмалку 3 лажички оцет.

Треба да го земате 20 минути пред оброк, разредено во чаша вода. Ако вкусот ви е прејак, додадете и малку мед, кој исто така како и јаболковиот осет го намалува апетитот и создава чувство на ситост.


Порциите преку ден нека ви бидат умерени, а вечерата многу скромна, најдобро парче немасно месо или салата и супа, а алкохолот целосно избегнувајте го.

Резултатите нема да бидат видливи после неколку дена, но на подолги патеки, за месец-два килограмите ќе почнат да се топат.


Напомена: Секогаш користете природен јаболковоцет, кој во себе се уште ја има мајата.

Природниот оцет е матен и нема рок на таење.