Ја открија формулата: Ако сакаш пари, пред да легнеш кажи ги овие бројкиФакт е дека луѓето мантруват од древни времиња. И кога и да се проговори на оваа тема, првото нешто што никнува е ом. Само што тоа е во јогата, каде омот не е единствен. Во моментов доаѓа говор за броевите, онака кажано – нумерологија, па имаме намера да напишеме едни одредени нумерички редови кои ви препорачувам да ги пробате при желба од ваша страна, пишува virage-journal.com.


Бидејќи квалитетот на спиење е најдобра медитација, почнуваме со кодот кој ви треба за да спиете. Ако сакате да имате здрав сон – 5 1 4 2 4 8 5 3 8

Нумерички КОДОВИ за усогласување


При нерамнотежа на односите Во ДОМАЌИНСТВО – 2 8 5 5 5 5 9 0 1
При нерамнотежа со колегите на работа – 1 4 1 1 1 1 9 6 3
Ако ве измачуваат лоши спомени од минатото – 7 8 1 9 0 1 9 4 2 5
При нерамнотежа во сегашноста – 7 1 0 4 2
За усогласување на ИДНИНАТА – 1 4 8 7 2 1 0 9 1
Ако сакате да имате нормална телесна тежина – 4 8 1 2 4 1 2
Ако сакате да бидете подмлади – 2 2 1 3 4 4 5

Нумерички КОДОВИ за економската ситуација

При ФИНАНСИСКА нерамнотежа – 7 1 4 2 7 3 2 1 8 9 3
За да биде финансиски стабилна КОМПАНИЈАТА – 2 1 2 3 0 9 9 0 9
Ако сакате да привлечете повеќе пари – 7 7 5 3 1 9

Како нумеричките кодови и мантри помагаат? Како се случува? Едноставно – умот е главниот виновник! Познато е дека квалитетот на животот зависи од квалитетот на мислите, а тие, пак, од своја страна имаат врска со луѓето со кои најчесто се во контакт.