Ја нарекуваат вонредна диета и помага да се ослободите од салото на стомакот за една ноќМногу е важно да не додавате никакви вештачки засладувачи или некоја друга состојка во своите чаеви и сокови.

Препорачуваме да ја испробате оваа диета бидејќи за само 24 часа може да добиете рамен стомак.

Освен тоа, овој режим целосно ќе ве исчисти од сите токсини, а вие ќе се чувствувате полни со енергија и многу посреќно.

Извор: Галама.клуб

Страни: 1 2 3