Ја нарекуваат вонредна диета и помага да се ослободите од салото на стомакот за една ноќВо 8 часот: испијте чаша млака вода со сок од лимон.

Во 10 часот: испијте чаша вода со портокал или сок од јаболко.

Во U 12 часот: испијте шолја зелен чај.

Во 13 часот: испијте чаша ладна вода со сок од морков.

Во 15 часот: испијте шолја чај по ваш избор

Во 17 часот: испијте чаша природен сок по ваш избор.

Во 19 часот: испијте шолја зелен чај.

Во 21 часот: испијте чаша вода со сок од цитрон.

Во 22 часот: Завршете го денот на ист начин како што го започнавте – испијте чаша млака вода со сок од лимон.

Напомена:

Страни: 1 2 3