Излезе од печат втората збирка на Маријана Митревска – ,,Учиме со песна”Излезе од печат втората збирка на Маријана Митревска – ,,Учиме со песна”


Втората збирка на Маријана Митревска за деца се вика ,,Учиме со песна ” инспрација повторно е Тоше Проески , Христијанството и Децата како најголем мотив.
За издавањето на книгата овај пат нејзе и помогнаа со финансискиот дел фановите на Тоше. Книгата ќе се донира на неколку локации каде има деца со цел да предизвикаме насмевка на нивните лица. Песните во книгата се од секојдневниот живот , со илустрации во колоритно издание …така децата ќе научат преку песна и слика основни правила , фази и ќе се здобијат со информации од животот или за некои празници, општествени локации одговори на прашањата кои може да си ги постави едно мало дете.