Изгубено е девојче на возраст од 27 години: Семејството моли за помош за нејзино пронаоѓањеВо Скопје кај Порта Влае изгубено е девојче на возраст од 27 години по има Драгана. Има кафена коса, зелени очи, а последен пат е забележана во пругаста блузичка, црни тренерки и сиви патики. Девојчето има психички проблеми. Доколку ја видите контактирајте на телефонскиот број: 075 450 104 или 070 322 930.