Италијански пар на интензивна нега ја одбележа златната годишнина од свадбата држејќи се за рацеСопругата Сандра која има 71 година и Џанкарло кој има 73 години се држеле за рацете додека биле сместени во одделот за интензивна него во Италија и така ја прославиле нивната златна годишнина од бракот.


Медицинските лица велат дека дека Сандра плачела постојано, за грижа кон нејзиниот сопруг.

И порај тоа што забавата траела само 10 минути, персоналот успеал да обезбеди две мали тортички. Сите членови на персоналот одиграле „свадбен марш“ во нивна чест.


Погледнете ги фотографиите на следната страна:

Страни: 1 2