ИСТ ГЕЈТ МОЛ ПРОДОЛЖУВА СО РАБОТА ОД НЕДЕЛА 04.09.2022Ист Гејт Мол објавува дека продолжува со работа од 04.09.2022 (недела) oд 10:00ч.


Санацијата и дезинфекцијата на целиот објект се завршени, и посетителите веќе од утре можат да уживаат во омилените продавници и ресторани.