Искористете ги старите куфери на креативен начинКуферите што ќе го издржат времето и напорот на патувањето, може да ги претворите во згодни парчиња мебел.

Еве неколку проекти кои може да ви послужат како инспирација.


Ноќни масички


Кафе масички

Кревети за кучиња

Полици