Интересни идеи за вашите деверушиЗападните трендови се повеќе стануваат дел од нашите свадбени традиции. Постојат повеќе варијации на овој тренд, на пример или сите деверици се облечени во целосно исти фустани, или во ист модел на фустани, или во иста боја.

Традицијата на деверици започува уште во 10 век во средновековна Англија, кога деверците всушност биле група на млади девојки кои требало да го испратат младоженецот до олтарот.


Ви претставуваме неколку интересни идеи за креации за вашите деверици: