Интелигентните жени ги поседуваат овие супер квалитетиНекои луѓе веруваат дека вистински мудра е жената која е сопственик на безграничното трпение. Нејзината мудрост е одредена од степенот на “утеха” за човекот. Навистина како да не ја фалиш жената која никогаш не го покажува лошото расположение, секогаш е нежна, од корист и жртва со своите приоритети во корист на мажот? Нејзината среќа лежи во успехот на нејзиниот сопруг, децата и сите други, но не и нејзината.


Еве 10 квалитети својствени за интелигентните жени:

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11