Имам 37 години, среќно сум омажена но редовно водам љубов со…


Го ограничив жалењето на еднаш неделно. Еднаш неделно плачев и му се жалев. Еднаш го молев да ми помогне да се задоволам. Еднаш му реков дека не сум сигурна дека можам да останам во брак без секс. Го прашав да ми дозволи да имам пријател за секс. Ми рече дека ќе размисли за тоа, и ја смени темата. Почувствував дека не ги сфаќа сериозно моите потреби.

Последниот пат, низ солзи му кажав се на Џејк, и тоа дека постојано замислувам секс со други мажи. Не му беше пријатно. Вети дека ќе се потруди. Но ништо не се промени. На крај конечно го убедив да оди на лекар.

Тоа беше пред седум месци. Конечно имаме дијагноза: ниско ниво на тестостерони. Требаше да ја имаме одамна, но на Џејк му требаше време да оди на доктор. Му беа потребни две недели да извади крв, бидејќи се плаши од игли. Потоа му беа потребни три недели да оди на доктор за да ги види резултатите.

Секогаш кога ќе помислам дека се приближуваме кон крајот на овој процес, налетуваме на нова препрека, а Џејк настојува да се влече. Некаде попат одлучив дека не можам да го работам ова. Решив дека ќе си го задоволам апетитот на овој или оној начин. Не сакав врска, но не сакав ни врска на една ноќ. Сакав пријател за секс, со кој ќе можам редовно да имам секс додека оваа цела ситуација не се среди. Неколку дена поминав на сајтовите на предупредување, и размислував за мажите кои веќе ги познавам а кои би биле расположени за ваква врска.

Во тој период еден поранешен вработен ми пиша порака, за да ме праша за препорака за друга работа. Имаше 19 години и немаше никакви обврски. На новото работно место ќе работи ноќе. Ќе биде слободен во текот на денот, додека мојот сопруг е на работа. Беше совршен. Првиот пат кога имавме секс даде отказ.

Страни: 1 2 3