Има три вида луѓе. Едни со ситна душа, други со таман душа и има едни ретки со …Има три вида луѓе. Не два, и јас често го грешам тоа. Еве кои три:
– едни со ситна душа, во која нема место ни за нив самите.
– други со таман душа. Ќе си влезат сами таму и супер им е така.
– и има едни ретки со широко душиште брат. Милион луѓе собира таму. Ма што милион… Милијарда! И знаеш како е комотно и луксузно таму брат. Да не ти се излегува…


Автор: Драган Таневски

Комплет Колекционер 1-5
999 ден со достава