Има еден златен знак кај понежниот пол, и таа е „Царицата“ над сите, а тоа е …Еден е хороскопскиот знак, кон кој животот е добротворен и што и да и се случи, се справува со секој предизвик. Животот е тежок и малкумина се оние кои знаат како да се борат и да не се откажуваат до крајот. Има еден златен знак кај понежниот пол, и претставува „Царица“ над сите и тоа е … Водолија.

Ова е хороскопскиот знак кој може да го преврти светот и да постигне нешто што е невозможно за другите. Тешко е да се сопнуваат на патот и тие знаат како да се справат со секој од нив. И не е точно дека среќата е единствениот фактор, вистината е дека овој знак има сили како и за 3 други и да се бори до последен. Љубовта е како подарок. Речиси нема претставник на овој знак, кој порано или подоцна открива љубов како во кино – со сите нејзини романтични елементи и вистински искуства.

Животот на Водолијата е исполнет со шарени нијанси и тоа се уметниците кои избираат како да ги комбинираат за да ја насликаат сами сликата на својот живот.