Идеални љубовни астро комбинации: Овие хороскопски знаци најмногу си одговараатКомбинациите на припадниците на хороскопските знаци се чудни и понекогаш несфатливи.Било да станува збор за пријателство или љубов, идеалните комбинации понекогаш и’ зачудуваат.
Но, кога станува збор за љубовните комбинаторики подолу наведените совршено се разбираат. Можеби се целосно спротивни, но во реалниот живот не можат еден без друг, а меѓу нив никогаш нема да има измама или
лага.


Бик и Рак
Припадниците на овие два хороскопски знаци целосно се разбираат. Кога се во романтична врска, многу краток период им е потребен за физичко и емотивно врзување. И едниот и другиот знак знаат да го ценат партнерот, па со леснотија ќе изградат добра врска.

Близнаци и Водолија
Кога ќе се најдат во близина, овие знаци може да имаат чувство дека се познаваат со години. Креативноста и лудите идеи се карактеристични за Водолиите, како и за Близнаците, па во врска никогаш нема да им биде досадно. Иако уживаат во времето поминато заедно, овие знаци сакаат
понекогаш да бидат и сами. Водолијата и Близнаците не ги интересира мислењето на другите па поради тоа максимално ќе уживаат во секој момент поминат заедно. Овие знаци имаат многу силна врска без разлика дали е љубовна, пријателска или службена…
Текстот продолжува на следната страна


Страни: 1 2 3 4