И ја кажа најрадосната вест на својата мајка болна од Алцхајмер! Погледнете како таа реагираше„Таа не памти, бидејќи е болна од Алцхајмер, но секојпат кога ќе дознае дека ќе стане баба, слави за добрите вести“ – пишува ќерката Кристин.


Погледнете ја нејзината реакција кога дознава дека ќе стане баба:

Страни: 1 2