Хороскопските знаци што се најголеми кукавициХраброста е една од најценетите човечки квалитети, и ако треба да се верува на астрологијата, дали некој ќе ја поседува зависи од хороскопскиот знак во кој е родена таа личност.


Некои хороскопски знаци се попознати по својот кукавичлук, а како што пишува Астро Ток, четири знаци се во прв план.

Риба (19 февруари до 20 март)
Рибите се паметни, но исто така се и кукавици. Кога ќе дојдат тешки времиња, тие се најмалку сигурен хороскопски знак. Во време на криза тој ќе бега со глава без оглед на се.


Страни: 1 2 3 4