Хороскопскиот знак открива што им е непривлечно на луѓето кај тебе!Ова се вашите најнепривлечни карактеристики според хороскопскиот знак.
Хороскопските препораки и совети не треба да се сфаќаат особено сериозно, а за сите индикации и нуспојави обратете се на блискиот научник.
Верувале во хороскоп или не,лесно е можно дека ќе се препознаете во овие работи. Ова се вашите најнепривлечни карактеристики според хороскопскиот знак.


Овен
Кажуваш нешто пред да размислиш за тоа, што за последица често има многу повредени луѓе околу тебе. Тоа не го правите намерно, но вашата брутална искреност е често токму тоа – брутална.
Текстот продолжува на следната страна

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12