Loading...

Хороскопскиот знак кој ќе бара љубов цела година


Планетарните движења во 2019 година најавуваат радикални промени и настани, советуваат од хрватскиот портал ATECOING.

Со доаѓањето на пролетта, тие можат да влезат во емоционална приказна, и таа би функционирала совршено во некоја фаза. Но, во текот на април, можете да разберете дека лицето за кое сте заинтересирани не е чесно со вас или дека немате намера да го продлабочете.

Кога ќе пристигне летото, време е да се погледнеме колку сте вложиле во врската и какви грешки сте направиле. Овие три месеци се комплицирани кога се во прашање емоционалните и брачните односи и треба да се чуваат ненадејните одлуки. За раковите, можностите се одлични за почетоците на новите емотивни врски, и се вели дека во овој период може да седите на две или повеќе столици.

Во есента има прилично изобличен пат за оние кои се во емоционални односи и бракови. Новите луѓе се појавуваат во вашиот живот, спремни сте да уживате, истражувате, поминувате како никогаш досега.

Со доаѓањето на зимата во овој период, некои од скршените врски може да се вратат, без разлика дали се од минатото, или од првиот дел од оваа година. Ако тој се враќа кај вас и сега се врати на вистинскиот начин што и двајцата го минувате низ некои тешки моменти – сега е време повторно да се поврзете. Зимата за ракот носи голема љубовна приказна, лице кое е фатално за вас и во кое ќе се заљубите брзо и интензивно.