Хороскопски знаци и пари – Еве од кој знак може лесно да позајмите пари, а од кого никогаш не треба да му побаратеСекој хороскопски знак развива посебен однос со парите. Некој може да е премногу скржав, а друг премногу дарежлив. Откријте од кој знак може лесно да позајмите пари, а на кого никогаш не треба да му позајмите.


Овен: Парите се за да се трошат!
Храбрите и решителни Овни сакаат да водат и победуваат, а тоа неретко умее да ги чини скапо во финансиска смисла. Овенот сака да троши пари, не штеди и не се чуди кога одеднаш ќе сфати дека е без пребиена пара во џебот. Иако е мошне способен за заработувачка, не е опседнат со стекнување богатство. Парите за Овенот се само средство за остварување на некоја цел. Повеќе од се го интересира самата игра, процесот на ментална гимнатстика и надмудрување. Кога имаат пари, великодушни се со пријателите, но не секојпат умеат да ги вратат долговите.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12