ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЛНИК: Еве што ве чека на работа денес, во љубовта, дали ќе се сложувате со семејството, како ќе ви служи здравјето …ОВЕН


Премногу сте нетрпеливи, не ги контролирате вашите емоции. Треба да покажете поголема благодарност за оние луѓе кои ве поддржувале во минатото. Вашата потреба за слобода може да развие уште поголема напнатост и нервоза во кругот на семејството.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12