Големата пролетна акција на STIHL сеуште траеМакедонија е подрачје каде на голем број места, за да уживате во природа, ќе Ви биде потребна алатка, со која успешно ќе се справите со дивиот растеж.


Со професионалните модели можете да направите толку многу нешта на отворен терен: да искосите ливада, стрмен тревник, растежи во овоштарникот, закоравени грмушки, капини, џбунови, проред во шумите, или со еден збор- секаде каде што на друг начин косењето е непристапно.

По повод 90 год постоење на STIHL за прв пат се организира Пролетна акција од 1 Април до 31 Мај.


Акциските цени важат само за моделите FS 38 и FS 55 и истите можат да се најдат кај сите овластени дилери!

Секој кој еднаш работел со моторна коса на ШТИЛ, веднаш го сфатил овој благодет. Освен тоа, алатките на ШТИЛ се користат со генерации.

Позади тоа име стои успешното семејство ШТИЛ од Вајблинген-Германија, кое веќе трета генерација вложува во развој, исклучиво во оваа бранша- моторни апарати. Затоа производите на ШТИЛ се карактеризираат со извонреден квалитет, издржливост, ергономија, антивибрациски систем и најмодерна технологија со сите еколошки параметри.

И една ексклузивна карактеристика на ШТИЛ во целиот свет: резервни делови и сервис можете да најдете во Вашата непосредна околина.