Голема разлика во висината – голема љубов кај ѕвездитеВелат дека за љубовта нема граници, и дека човек може да ја најде дури на повеќето неостварени места. Доказ за тоа се многуте познати личности кои создаваат семејства, иако постои поголема возрасна разлика помеѓу нив.


Друга карактеристика за доста парови е најголемата разлика во висината. Сантиметри, исто како годините сепак, очигледно не се важни за многу популарни лица, бидејќи покрај нив тие се среќни со повисоката или пониската половина.

Пример за тоа е спортско-музичкото семејство на Шакира и Жерар Пике. Фудбалерот и пејачката ни најмалку не се срамат од многуте сантиметри кои ги делат и имаат две прекрасни деца заедно.


Шакира е висока едвај 157,5 сантиметри, додека нејзиниот партнер може да се пофали со висина од речиси 2 метри или поточно – 198 сантиметри.

Во нашата галерија може да видите кои се останатите парови за кои најголемата разлика во висината дефинитивно значи голема љубов!