Голата вистина: Што посакуваат жените во креветот?„Што сакаат жените” е прашање кое мажите си ги поставуваат со години и досега не успеале да откријат каков точно е нивниот одговор.

Кога станува збор за секс, работите се комплицираат уште повеќе. Дали таа сака романтични вечери со свеќи и вино, минувајќи во нежни милувања во креветот? Или пак паѓа на повеќе грубите настапи и тајно крие камшик во гардероба?

Излегува дека жените сакаат комбинација од горенаведените и уште неколку работи за да бидат задоволни.

1000 од нив се заробени во отворена анкета и прочитајте на следните неколку страни какви беа се резултатите:

Страни: 1 2 3 4 5