Го пика носот во сè? Погледнете како да ја “скротите” вашата свекрва според хороскопотШКОРПИЈА


Со неа нема лесно да се разберете. На момент е нежна и искрено сака да помогне, но потоа има потреба да руши сè пред себе. Нема да го поштеди ниту сопствениот син, а камо ли вас, која сте никој и ништо. Со неа може да бидете пријател или непријател, но ви советуваме да го изберете она првото, затоа што во спротивно – ќе ги изгубите сите битки.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12