Го пика носот во сè? Погледнете како да ја “скротите” вашата свекрва според хороскопотЛАВ


Заборавите на демократијата и на човековите права. Ниту Стразбур не помага. Таа не прашува, таа наредува. Тера по свое, не се обѕира на никого, а камо ли на некоја си снаа. Но, тоа не го прави од пакост, тоа е спонтано – па таа е Лавица. Кога еднаш ќе ве зграпчи за врат, ќе згаснете. Затоа уште на почетокот покажете ги забите. Таа е сè, само не е глупава и единствено што цени е достоен противник.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12