Го пика носот во сè? Погледнете како да ја “скротите” вашата свекрва според хороскопотЗнаете што е вашата свекрва во хороскоп? Во тој случај ќе знаете како да ја “скротите”.


ОВЕН

Секогаш е во движење и сака да командува. Откога ќе го искали својот бес на сопругот и децата, на ред доаѓате вие и тука ви нема помош. Едниствено што можете да направите е да не обрнувате внимание на нејзините замерки, или уште подобро, не дозволувајте нејзиниот збор да биде последен. Не подвиткувајте ја опашката, гледајте ја в очи, а ако работата излезе од контрола, за секој случај, купете си заштитна кацига. Исходот со неа секогаш е неизвесен.


Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12